Engin Akyürek…  KİTABININ İMZA GÜNÜNDE BİNLERCE  OKURUYLA BULUŞTU

Engin Akyürek… KİTABININ İMZA GÜNÜNDE BİNLERCE OKURUYLA BULUŞTU

Başarılı oyuncu Engin Akyürek, ikinci öykü kitabı Zamansız’ın ilk imza gününü D&R Suadiye’de gerçekleştirdi. Sanatçı yeni kitabının imza gününde Türkiye’nin yanı sıra Amerika,İspanya Brezilya, Arjantin, Fransa, İtalya, Porto Riko, İran, Almanya, Kanada ve Meksika’dan gelen okurlarıyla buluştu.

Engin Akyürek “Zamansız” adlı kitabının ilk imza gününde D&R Suadiye’de okurlarıyla bir araya geldi. Saatlerce, uzun kuyrukların devam ettiği imza gününde Akyürek’i hayranları ve sanatçı dostları da yalnız bırakmadı. Türkiye’nin yanı sıra Amerika, İspanya Brezilya, Arjantin, Fransa, İtalya, Porto Riko, İran, Almanya, Kanada ve Meksika gibi çok sayıda ülkeden gelen hayranlarının yoğun ilgisini gören Akyürek, gelenlerle tek tek ilgilenerek, sohbet etti. Yaklaşık 4 saat süren ve uzun kuyruklar oluşan imza gününe bin kişinin üzerinde hayranı katıldı. D&R Suadiye mağazasının önünde başlayan imza sırası, caddenin arka sokaklarına kadar devam etti.

Zamansızlık bütün öykülerimin buluştuğu bir yer…

Engin Akyürek kitabı hakkında; “Zamansız olan ne varsa hissettiğimiz duyguları yazmak istedim. Bu kitabı 3, 4 yıllık biriken bir süreçte yazdım. Kısacası Zamansızlık, bütün öykülerimin buluştuğu bir yer. İnsanların okuduğunda umutlu ve iyi hissetmelerini istedim.” sözlerini söyledi.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden yoğun ilgi

Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen kalabalığı görünce sevindiğini belirten oyuncu “Pandemi sonrası ilk kez böyle bir buluşma gerçekleştirdik. Beni sevdiklerini takip ettiklerini sosyal medyadan görüyordum ama onlarla bir arada olmak ve sevgilerine birebir şahit olmak çok özel bir an yaşamama neden oldu.” dedi.

"Farkındalık yaratmak istedim"

Kitabının gelirlerini bağışladığı yönündeki sorulara “Maddi yardımdansa, manevi yardım ile yanlarında olmak ve desteklemek, farkındalık yaratmak için hassasiyetlerin ortak bir noktada buluşmasını sağlıyor. Bende kitabımın telif gelirlerini Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bağışladım. Biraz olsun onların yanında olduğumuzu göstermek ve farkındalığı arttırmayı amaçladım.” diyerek, bireysel olarak sosyal sorumluluk projelerine desteklerimizin ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

engin-akyurek-2.jpg

Kitap hakkında

Engin Akyürek’in ikinci öykü kitabı Zamansız, tam da kimsenin zamanının olmadığı zamanlara inat karşımızda. Zamansız olan ne varsa hissettiğimiz, bu kitapta ustaca anlatılmış ve okurların yüreğine girmeyi bekliyor; ilk aşkın heyecanı, önyargılara kurban edilmeyen dostluklar, ölümsüz aşkın en güzeli, patilerin ve tüylerin huzuru, en pürüzsüz karşılaşmalar, dost sohbetlerinin yumuşaklığı, teknolojinin bile aramıza giremediği zamansızlıklar ve daha niceleri…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.