Engelsiz Yaşam Vakfı...  FARKINDALIK YARATMAK İÇİN KOLLARI SIVADI!..

Engelsiz Yaşam Vakfı... FARKINDALIK YARATMAK İÇİN KOLLARI SIVADI!..

Engelsiz Yaşam Vakfı, 3 Aralık “Dünya Engelliler Günü” nde farkındalık yaratmak ve elde edilecek gelir ile engellilere tekerlekli sandalye alabilmek için eski milli futbolcular ve ünlüler karması “Engelsizsiniz Futbol Karşılaşması” düzenliyor.

“Dünya Engelliler Günü” olarak kutlanan 3 Aralık Pazar günü TV8 tesisleri içerisindeki halı sahada gerçekleşecek organizasyona İstanbul Zihinsel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı İZEV Bandosu mini bir konser verirken, sanatçılar Derya Uluğ ve Kamuran Akkor’da devre arasına şarkılar söyleyerek renk katacaklar. Ampute Milli Futbol Takımı’na da plaket verilecek olan ünlü simlerin sahaya çıkacağı gösteri karşılaşmasında ise hakem olarak sahaya Erman Toroğlu çıkıyor. 

TV8,5 tan yayınlanacak ünlüler futbol maçına sanatçılar takımında Alişan, Batıkan Manço, Bora Gencer, Bülent İnal, Cansel Elçin, Cem Kılıç, Doğukan Manço, Ersin Düzen, Hababam Sınıfı Oyuncuları, Hakan Altun, Kerem Alışık, Tamer Karadağlı, Tolgahan Sayışman ve Zafer Algöz yer alacaklar. Eski futbolcuların oluşturduğu kadro da ise Ahmet Dursun, Ceyhun Eriş, Ersen Martin, spor spikeri Ertem Şener, Evren Turhan, Levent Kartop, Mehmet Yılmaz, Okan Koç, Rüştü Reçber, Sinan Engin ve Tanju Çolak var. 

Vizyon Production & Bonart Ajans organizasyonu ile gerçekleşcek etkinlikte dünya şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımı’na da plaket verilecek. Organizasyona Türk Kızılayı, Bahçeşehir Üniversitesi, D’S damat, Liva Saç Ekim Merkezi, Daniel’s Parıs erkek giyim, UNK parfüm ve XXL Energy Drink firmaları sporsor olarak destek veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.