Elite World Gazino... ÜNLÜLER GEÇİDİ!

Elite World Gazino... ÜNLÜLER GEÇİDİ!

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels’in bu yıl ilkini gerçekleştirdiği “Elite World Gazino” magazin dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Geceye katılan oryantal Asena sevenlerine düğün müjdesi verdi.

Asena: “Düğün çok yakında”

Geçtiğimiz aylarda nişanlısı birlikte olduğu iş adamı Hasan Dere ile nikah masasına oturan ünlü oryantal Asena,  dostlarıyla birlikte Elite World Hotels’in düzenlediği Elite World Gazino gecesine katıldı. 

eliteworld_asena_hasan.jpg

Zincirin 5 yıldızlı yeni oteli Elite World Europe’da düzenlenen geceye Asena ve eşi Hasan Dere’nin yanı sıra Mehmet Dalmaz ve eşi Zühre Dalmaz, Ahmet Selçuk İlkan, Ayhan Aşan ve eşi ile iş ve cemiyet hayatından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Gecede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Asena, eşiyle birlikte gazetecilere müjdeli haberi verdi: ‘Nikahımızı yaptık ancak çok yakında ailelerimizin ve dostlarımızın bir araya geleceği bir düğün töreni düzenleyeceğiz.  Detayları yakında sizlerle paylaşacağız…”

Mustafa Keser coştu, coşturdu

Elite World Europe Hotel’de gerçekleşen, 500’ü aşkın konuğun katıldığı Elite World Gazino Gecesi ünlü tiyatrocu Yosi Mizrahi’nin eğlenceli sunumu ile başladı.

Gecede sahne alan Mustafa Keser, izleyenlere doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşattı.  Zengin repertuvarı ve keyifli sohbeti ile iki saat hiç ara vermeden sahnede kalan Mustafa Keser, gecenin ilerleyen saatlerinde davetlilerden yakın arkadaşı ünlü sanatçı Ayhan Aşan’ı da sahneye davet etti. 

Ünsal Şınık: “Yatırımlara devam, hedef global zincir olmak”

eliteworld_yonetim.jpg

Gecenin açılış konuşmasını yapan Elite World Hotels Genel Müdürü Ünsal Şınık, önümüzdeki 3 yıl içerisinde hizmete açılacak 3 yeni otel yatırımını paylaştı.

İstanbul Maltepe’de açılacak olan Elite World Asia, Sapanca’nın en büyük oteli olarak geçtiğimiz aylarda temeli atılan Elite World Sapanca ve zincirin yurtdışındaki ilk yatırımı olan 700 odalı Elite World St. Petersburg otelleri hakkında bilgi veren Şınık, global bir zincir olma yolunda ilerlediklerini, yurt dışı yatırımların artacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.