Elim Sende... FİLME İLHAM OLAN ŞARKIYA KLİP!

Elim Sende... FİLME İLHAM OLAN ŞARKIYA KLİP!

‘Elim Sende’ filmine ilham kaynağı olan Cüneyt Tek’in ‘Yar’ şarkısı için klip çekildi. Filmde konuk oyuncu olarak yer alan, romantik şarkılarıyla tanıdığımız Tek, oyunculuğuyla da göz doldurdu.

 Başrollerini Seda Kement ve Serkan Gürkan paylaştığı Avantgarde Yapım’ın ilk filmi ‘Elim Sende’nin yönetmen koltuğunda Banu Kaptanoğulları oturuyor. Film, 11 Mayıs’ta vizyona girecek.

 

Çıkardığı albümlerin çıkış parçaları olan ‘Gidersen’ ve ‘Kurşun’ gibi hafızalardan silinmeyen şarkılarıyla tanınan Cüneyt Tek, şimdide‘Yar’ şarkısı ile ‘Elim Sende’ filmine ilham oldu.

Şarkının kendini çok etkilediğini belirten senarist ve yönetmen Banu Kaptanoğulları sinemaseverlerin ağlamaya hazır olmalarını söyledi.

Kaptanoğulları sözlerine şöyle devam etti: “ Şarkıyı dinledim ve çok etkilendim. Mutlaka bunun bir filme uyarlanmasını gerektiğini düşündüm.

Daha sonra Cüneyt Tek ile bir araya geldik. Filmin ana müziği olmasında karar verdik. Geçtiğimiz günlerde filmden karelerinde olduğu bir klip çektik.

Youtube kanalımıza da yükledik ve olumlu geri dönüşler aldık. 11 Mayıs’ta herkesi sinemalara bekliyoruz.”

Etkileyici Bir Aşk Hikayesi

Elim Sende filmi, birbirlerini ilk gördüklerinde aşkın beyaz haline yakalanan Bulut ve Mavi’nin inişli çıkışlı, bir o kadar da aşk dolu hikâyesini konu alıyor.

Yeşilçam’ın duayen ismi Eşref Kolçak’ın da yer aldığı oyuncu kadrosunda Fatih Küçük, Gülşah Yavuz, Belkıs Akçil, Tayfun Sav, Cüneyt Tek, Tuğba Özay, Seda Aktuğlu, Ramazan Cabalar, Destina Su Çare, Zeynep Tuggen Kuloğlu. Gizem Nur Doğa ve Erkan Çelik gibi birçok ünlü isim bulunuyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.