Dora & Ahmet Altınbaşak... NEDEN NİKÂH TAZELEDİLER?

Dora & Ahmet Altınbaşak... NEDEN NİKÂH TAZELEDİLER?

Sahnelerin yeni nesil çifti Dora & Ahmet Altınbaşak sürpriz bir kararla nikâh tazeledi. Çılgın Cemal’in aranjörlüğü üstlendiği şarkının sözü müziği romantik Erhan Arın’a ait yeni şarkıları “Kocam da Kocam “ şarkısına klip çeken çift renkli görüntüler ile neşe saçtılar.

Ahmet Altınbaşak ayrıca bu şarkıda klip yönetmenliğini de üstlendi. Sarıyer’de bulunan Mustafa Kara’nın sahibi olduğu Boğaz Bahçe düğün & davet salonunda çekilen klip bu yaz yeni evlenen çiftlerin şarkısı olarak dikkatleri çekecek. Klipte damatlığı erkek modasının öncü markası Şinası Günaydın üstlendi

İlk defa Türkiye’de Dora Altınbaşak’ın giydiği Gelinlik izleyenlerinde gözlerini kamaştıracak. Bu yaz ses getirecek çift renkli şarkılarını birbiri arkasına müzikseverlere sunarken iddialı geliyorlar.

Yeni evlenecek çiftlere seslenen Dora & Ahmet Altınbaşak “Düğünlerinde sahne almaya aday olduklarını belirten neşeli çift pozitif duruşları ile beğeniliyorlar.

Yeni nesil tarzları, sahne duruşları eğlenceli şarkıları ve dansları ile sahnede tam bir karnaval havası estiren çift bu yaz boyunca her şarkılarına bol bol klip çekerek sevenleriyle buluşacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.