Dora & Ahmet Altınbaşak... BAYRAM SAHNESİ KIBRIS’TA!

Dora & Ahmet Altınbaşak... BAYRAM SAHNESİ KIBRIS’TA!

Yeni şarkıları “Kocam da Kocam, Karım da Karım” ile bir anda ilgi çeken Dora & Ahmet Altınbaşak çifti konser üstüne konser teklifleri almaya başladılar. Çift Şeker Bayramı'nda Kıbrıs'ta sahne alıyor.

Şeker Bayramının 3. Günü Cuma Kıbrıs’a gidecek olan çift Girne’nin gözde mekânı ÇİVİ Restaurant'ta sahne alacaklar. Kıbrıs'lı organizatör Hayriye Vurdu tarafından organize edilen konserde Dora & Ahmet Altınbaşak çifti renkli sahneleri ile izleyenlere keyif dolu dakikalar geçirtecekler.

Hayriye Vurdu genç çifte çok güvendiğini ve sık sık Dora & Ahmet Altınbaşak çifti ile sadece Kıbrıs’ta değil Türkiye’de de birçok noktada sahne alacaklarını belirtti.

Bayramda çalışacak olmanın mutluluğunu yaşayan çift daha birçok popüler şarkıları olduğunu ve hepsini bu sene içinde renkli klipler çekerek sevenleriyle buluşturacaklarını söylediler.

Gençlerin yeni nesil şarkıcıları olarak gösterilen çift daha yolun başında olduklarını 2024 yılında gündeme oturacaklarını belirtirken artık kendi zamanlarının geldiğini bu yaz özellikle düğün ve kına gecelerine talip olduklarını söylediler.

Tik Tok ta kısa sürede “Kocam Da Kocam, Karım da Karım” şarkıları 100 milyonu geçmesinin de mutluluğunu yaşayan çift şarkının kendilerine uğur getirdiğini söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.