Çocuklar Sana Emanet... KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ HEYECANI ARTTIRIYOR!

Çocuklar Sana Emanet... KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ HEYECANI ARTTIRIYOR!

Başarılı oyuncu Engin Akyürek’in başrolünde yer aldığı, Türk Sineması’nın ünlü yönetmenlerinden Çağan Irmak’ın yeni filmi “Çocuklar Sana Emanet”in kamera arkası görüntüleri vizyona günler kala seyircinin heyecanını artırıyor.

Başarılı yönetmen Çağan Irmak, 23 Mart’ta vizyona girecek yeni filmi “Çocuklar Sana Emanet”le sinemaseverleri bu sefer gizemli ve umut dolu bir yolculuğa çıkaracak.

Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği, Çağan Irmak’ın aynı zamanda senaryosunu da kaleme aldığı “Çocuklar Sana Emanet”in başrolünde Engin Akyürek yer alırken ona Şerif Sezer, Hilal Altınbilek, Birsen Dürülü, Ogün Kaptanoğlu ve Osman Alkaş gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor.

Kerem’in başından geçen travmatik kaza sonrasında geldiği kasabada karşı karşıya kaldığı sıra dışı olayların anlatıldığı ‘Çocuklar Sana Emanet’in yayınlanan kamera arkası görüntüleri gülümseten ve merak uyandıran sahneleriyle seyircinin heyecanını doruğa taşıyor.

23 Mart’ta vizyona girecek olan Çocuklar Sana Emanet, gizemli bir dünyanın kapılarını aralayarak sinemaseverlerin kalbine dokunacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.