BURSA'DA GÖZ KAMAŞTIRAN GELİNLİK VE DAMATLIK DEFİLESİ!..

BURSA'DA GÖZ KAMAŞTIRAN GELİNLİK VE DAMATLIK DEFİLESİ!..

Bursa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden birinde düzenlenen defile adeta göz kamaştırdı.

Parıltılı ve ışıltılı 2018 yılı kreasyonlarının tanıtıldığı abiyeler, gelinlikler, ve damatlıklar Bursalılardan tam not alırken, çiçeği burnundaki çiftlerin defileye ilgisi yoğun oldu.  

"Hayatı Yakala" sloganı ile yola çıkan Anatolium Avm evlilik arifesindeki çiftlerin hazırlık süreçlerine katkıda bulunma amacıyla Evlilik Festivali düzenledi.

24 Mart Cumartesi günü başlayıp 10 gün boyunca süren Evlilik Festivali 1 Nisan Pazar günü düzenlenen defile ile sona erdi. 

İtalyan moda devi ve dünyaca ünlü gelinlik ve abiye markası Oleg Cassini'nin abiye ve gelinlikleri, Ds Damat, Sarar, Hatemoğlu, Pierre Cardin, Altınyıldız ve İgs'nin damatlıkları ile görücüye çıktı. 

Bursa'da doğan ve 1. yılını doldurmuş olan Soleil Art Profesyonel Fotoğraf ve Reklam Ajansı; zaman içerisinde Bursa ilinde var olan cast ajansı açığını gidermek üzere bünyesinde Soleil Art Fashion Casting i kurdu.

Seçkin model kadrosu ile defilede boy gösteren Soleil Art Fashion ile 3 Bay Organizasyon ve Ernur Süsleme tarafından düzenlenen defilede son kreasyon 20 ürünün tanıtımı yapıldı.

Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği defile izleyenlerden tam not alırken, gelinlik, abiye ve damatlık modellerinde indirimlerin süreceğinin bilgisi verilirken defilenin çekimleri yine defileyi düzenleyen Soleil Art Ajans tarafından yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.