Bizim Konak... ATAŞEHİR'DE LEZZETİN PARLAYAN YILDIZI!..

Bizim Konak... ATAŞEHİR'DE LEZZETİN PARLAYAN YILDIZI!..

Ataşehir Şerifali Bölgesi’nde hizmete giren “Bizim Konak Et & Kebap” Gastronomi Eğitmeni Şef Özlem Mekik’in danışmanlığı ile çok kısa zamanda dikkatleri üzerine çekti.

Bölgede şimdiden yıldızı parlayan mekan üç katlı. Her bir kat ferah ve aydınlık. 500 kişilik kapasitesi olan restoranın paket servisi de var. 

KEBAP DENİNCE İLK ADRES BİZİM KONAK

Zengin kahvaltısı, hızlı ve lezzetli öğle yemeği ve mükellef akşam sofraları ile günün her saatinde keyif vaad eden mekan, ünlü gurmelerden tam not alıyor. Konak Kebab-ı Sefa, Konak Sarma Kebap, Fıstıklı Kebap başta olmak üzere tüm klasik kebapların da yer aldığı zengin menüde vişneli yaprak sarmasından zeytinyağlı bademli pazıya,  hardal soslu patlıcandan köpoğluna, pidelerden kebaplara, mezelerden ızgara etlere enfes  lezzetler birbiriyle  yarışıyor.

bizimkonak_kebap.jpgbizimkonak_kebap.jpg

Başpınar lahmacunu, içli köfte, çiğ köfte ve kuru patlıcan dolması Bizim Konak müdavimlerimin vazgeçilmezi. Tatlı reyonu ise benim diyen tatlıcı dükkanlarını aratmayacak türden. Baklava, fırında sütlaç, kesme Maraş dondurması, fıstıklı tel kadayıf ve ağızda dağılan katmerleri dillere destan. 

BİZİM KONAK’IN İÇİNDE KÖY PAZARI DA VAR  

Doğal ürünlerin sergilendiği köy pazarı ile etçi, mezeci, çorbacı olarak adlandırdıkları bölümlerden çorbanızı, mezenizi, etinizi, tatlınızı görerek seçebiliyor hatta eve götürmek üzere satın alabiliyorsunuz. Et  dolabından seçtiğiniz eti dilediğiniz gibi pişirtebiliyorsunuz. 

bizimkonak_kahvalti.jpg

BİZİM KONAK’TA MÜKELLEF BIR KAHVALTI 

Hafta sonu sunulan zengin kahvaltıları 35 çeşitten oluşuyor.  Trakya’nın eski kaşarından Ezine’nin beyaz peynirine, Marmaris’in çam balından Antalya’nın ev yapımı bol meyveli reçellerine, Erzincan'ın deri tulumundan Bodrum'un kırma zeytinine, Erzurum’un çeçil peynirinden Ayvalık'ın kaymak tatlı lor üzerine Antalya karadut reçelli leziz karışımına envai çeşit  lezzet yer alıyor. Çörek otlu yumurtalı ekmekleri ise kahvaltının baş köşesinde yer alıyor. 

BİZİM KONAK KUTLAMALAR IÇIN DE HAZIR

Özel davet, organizasyon ve kutlamalar için uygun olan mekanın bir katı tamamen kapatılabiliyor. Doğum günü, toplantı, iş yemeği ve her türlü organizasyon için hazırlar.

BİZİM KONAK’TA ÇOCUKLAR DA ÇOK MUTLU 

Annelerin konforuna öncelik veren mekan sahipleri onlar rahatça  yemeklerini yesin, sohbet etsin ve tabii ki çocuklar da eğlensin diye harika bir oyun alanı hazırlamış. Yemeklerini bitiren çocuklar doğru oyun odasına, eğlenceye.

BİZİM KONAK'DA RAMAZANDA İFTARA DAVETLİSİNİZ...

Brbirinden lezzetli ızgara çeşitlerinin sunulduğu Bizim Konak’ta Ramazan ayına özel hazırlanan İftar Menüsü oldukça tatminkar. 

Lezzetiyle olduğu kadar uygun fiyatıyla da dikkat çeken Bizim Konak menüsü günün çorbası ile başlıyor.15 çeşit iftariyelik, üç çeşit zeytinyağlı, üç çeşit ara sıcak, iki çeşit salata, çiğ köfte, kuru cacık ve 6 farklı seçeneğin sunulduğu ana yemek ile devam eden menü tatlı, limitsiz meşrubat, çay, kahve ile sonlanıyor. Fiyatı ise sadece 70 TL.

Şirketler ve özel gruplar için uygulanan Bizim Konak indiriminden yararlanmak adına şimdiden rezervasyon yaptırmanızı öneriyoruz. 

Bizim Konak’ın tüm konsept oluşumuna imzasını atan Gastronomi Eğitmeni Şef Özlem Mekik, mekana yeni bir soluk getirdi. Bizim Konak’ın menü düzenlemesi ise Şef Ayvaz Akbacak tarafından yapıldı.   

Bölgede şimdiden yıldızı parlayan Bizim Konak üç katlı, ferah ve aydınlık. 500 kişilik kapasitesi olan Bizim Konak’ın paket servisi de var. 

SAHUR ALIŞVERİŞİNİZİ DE BİZİM KONAK’TA YAPIN 

Mekanın içinde yer alan doğal ürünlerin sergilendiği köy pazarı ile etçi, mezeci, çorbacı olarak adlandırdıkları bölümlerden çorbanızı, mezenizi, etinizi, tatlınızı görerek seçebiliyor, sahur alışverişinizi yapıp çıkabiliyorsunuz.  

BİZİM KONAK’TA ÇOCUKLAR DA ÇOK MUTLU 

Ramazanda iftar yapan ailelerin çocukları da Bizim Konak’ta çok mutlu. Aileler iftarlarını yaparken çocuklar da onlar için hazırlanan yemeklerini yiyor ve yemeklerini bitiren çocuklar doğru oyun odasına, eğlenceye geçiyor.

BİZİM KONAK’TA PARK SORUNU YOK  Vale hizmeti veren mekanda kapıda karşılanıyorsunuz. Arabanızı hemen orada emin ellere teslim ediyor ve keyfe geçiyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.