"Benim Komşum Tiyatro"... İKİNCİ DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ!..

"Benim Komşum Tiyatro"... İKİNCİ DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ!..

Kadıköy Belediyesi ve Kadıköy Tiyatrolar Platformu işbirliğiyle gerçekleşen “Benim Komşum Tiyatro” programının ikinci dönemi sona erdi. Programa katılan 187 mahalleliye katılım belgesi verildi.

Kadıköy Belediyesi desteği ile Kadıköy Tiyatrolar Platformu tarafından gerçekleştirilen “Benim Komşum Tiyatro” projesinin ikinci dönemi Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi’nde düzenlenen törenle sona erdi.  

Tüm seminer, atölye ve oyunların ücretsiz olduğu ve 7 tiyatro grubunun ortaklaşa yürüttüğü “Benim Komşum Tiyatro” projesine Kadıköy’ün 21 mahallesinden katılım sağlayan 187 kişi düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.  

İlki geçen sene düzenlenen ve mahallelilerle tiyatroyu buluşturan projede tiyatronun nasıl doğduğu; tiyatronun dünü, yarını; dekorun, kostümün, ışığın, müziğin işlevi; bir oyuncunun hazırlığı gibi tiyatroya ilişkin konularda katılımcılara bilgi verildi ve tiyatronun farklı alanlarından sanatçılar seminerler düzenledi.  

Kadıköy’ün kültür sanat politikalarına katkıda bulunmayı ve bilinçli bir seyirci oluşturmayı hedefleyen “Benim Komşum Tiyatro” projesi ile hem tiyatrolar komşularıyla buluştu hem de komşular iyi birer izleyici olmanın inceliklerini ve tiyatronun mutfağını öğrendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.