Bel-sim Dernegi... ZEYTİN DALI HAREKATINA DESTEK GECESİ!..

Bel-sim Dernegi... ZEYTİN DALI HAREKATINA DESTEK GECESİ!..

BEL-SİM (Belediye Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği), bütün dünyanın gözünü diktiği ve Türk Askerinin tarihe altın harflerle destan yazıldığı Zeytin Dalı harekatına destek vererek Zübeyde Hanım Kültür merkezinde anma gecesi gerçeklestirdi.

Kuruluşundan bu yana hep çalışmalarını ülkenin sıcak gündemine farkındalık getirilmesi adına hizmetlerini ifade eden BEL-SİM (Belediye Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği), bütün dünyanın gözünü diktiği ve Türk Askerinin tarihe altın harflerle destan yazıldığı Zeytin Dalı harekatına destek  vererek Zübeyde Hanım Kültür merkezinde anma gecesi gerçeklestirdi.

Binlerce kişi tek ağızdan Türk bayraklarıyla şehitler ölmez vatan bölünmez tezahuratlarıyla salonu inletti.

Gecede mehmetçik için özel olarak hazırlanan belgeseli izleyenler göz yaşlarını tutamadı. Anma gecesinde ayrıca Kuran-ı  Kerim okunarak  şehitlerimize ve Afrin'deki askerlerimize dualar gönderildi.

Zeytin Dalı Harekatına destek vererek dün  gece birbirinden değerli isimleri bir araya getiren Bel-sim derneginin kurucu başkanı Derviş Karakoyun '' böylesi güzel bir sosyal sorumluluk projesine her zaman ömrümüz yettigi kadar bu destekler devam edecektir ' dedi.

Gecede dünyanın en ünlü Osmanlı  modacısı ve tarih araştırmacısı Sabiha Alakuşu 'n   Osmanlı’nın kadim tarihindeki kadın sultanları temasıyla  tasarladığı 10 şahaser köstümü güzel bir defileyle gelen konuklara sundu

Defilede en önemli amaç ise anka kuşununun temasınddan yola çıkarak kendi külleri ile yeniden doğuşun simgesi  olarak bu aenada kendi markasını öncüsü olmaktır.

Gecenin sunucusu Esra Sönmezer'in kostümü gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.