Ayşegül  Eraslan…  MODA DÜNYASININ “MARİLYN MONROE”SU OLDU!...

Ayşegül Eraslan… MODA DÜNYASININ “MARİLYN MONROE”SU OLDU!...

Hazırladığı çok özel kıyafetlerini katıldığı davetlerde ve sosyal medya için çekilen fotoğraflar ile videolarında giyerek adeta kendi tasarımlarının mankenliğini de yapan Ayşegül Eraslan sıra dışı tasarımları kadar fiziği ile de dikkat çekiyor.

Amerikalı ünlü sinema oyuncusuMarilyn Monroe’ya olan benzerliği ile de dikkat çeken ve çifte üniversite diplomalı yirmi dört yaşındaki moda tasarımcısı Ayşegül Eraslan’a moda dünyasının Marilyn Monroe’su diye takılanlar da var.

Kendi tarzını ve vizyonunu yansıttığı koleksiyonlarında modaya olan tutkusunu ortaya koyan genç modacı, özgün tasarımları ve benzersiz defileleri ile her geçen gün başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor. Çok özel ve patentli tasarımları dünya çapında tek olan modacı, koleksiyonlarını Nişantaşı’ndaki atölyesinde hazırlıyor.

Haute Couture tasarımları ile kendi adını taşıyan marka olma yolunda ilerleyen genç modacı “Emeklerimin karşılığını yakın zamanda alarak kendi adımı taşıyan markam ile moda dünyasında yoluma devam etmek istiyorum” dedi.

aysegul-eraslan-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.