AVRUPA’NIN EN NEZİH MÜZİKOL-MEYHANESİ AÇILDI…

AVRUPA’NIN EN NEZİH MÜZİKOL-MEYHANESİ AÇILDI…

Hasan Dere’nin ve eşi Asena Dere'nin sahibi olduğu, Almanya Dortmund Grammophon Müzikhol’ün 3 gece süren açılışı, seçkin bir katılım ve İstanbul’dan gelen konuklar ile adeta yıldız yağmuru altında gerçekleşti..

Almanya Dortmund'daki Grammophon Müzikhol’ü yeni yerine taşıyan H&A Şirketler Gurubu Başkanı Hasan Dere, 3 gece süren açılışında eşi Asena Dere ve tüm ailesiyle ile birlikte muhteşem bir ev sahipliğine imza attı.

 

 

Şıklığı ve ışıltısı ile göz kamaştıran Grammophon Müzikhol Restaurant’ın 3 gece süren açılışında Ayşen Birgör, Çiğdem Gürdal, Gökhan Erol ve Cüneyt Işık sahne alırken, İstanbul’dan açılış için gelen, Sami Aksu, Ahmet Selçuk İlkan, Zühre Dalmaz birbirinden seçkin konuklara adeta bir müzik şöleni yaşattı.

 

 

Ayrıca bölge yakınlarında yaşayan sanatçılar, Fikri Işık, Özlem Özel, Deniz Uğursoy ve Selen Çelebi de doyumsuz sesleriyle açılışa lezzet kattılar.

 

 

3 gün süren açılış akşamlarında da mekanı hıncahınç dolduran seçkin misafirler, böylesi güzel bir meyhanenin değil Almanya’da Avrupa’nın hiçbir yerinde olmadığı konusunda hemfikir oldular.

 

 

Hasan – Asena Dere çift’nin İstanbul’dan gelen konukları, Nurcan-Esin Sabur, Ayfer–Hayyam Gariboğlu, Zühre–Mehmet Dalmaz, Ahmet Selçuk İlkan, Sami Aksu ve diğer seçkin misafirleri ile gerçekleştirdikleri 3 gece süren açılışta mutlulukları görülmeye değerdi.

 

 

Grammophon Müzikhol Meyhane, birbirinden lezzzetli ve eşsiz mezeler eşliğinde,  her biri kendi dalında birer virtüöz olan saz heyeti ve zaman zaman ünlü solistleri ile gerçekleşecek olan  musiki gecelerinde konuklarına doyumsuz bir müzik ziyafeti sunmayı amaçlıyor.

 

 

H&A Şirketler Gurubu Başkanı İşadamı Hasan Dere, yeni yerine taşıdığı Grammophon Müzikhol Restaurant'ın eski yerine de, Grammophon Royal adını vereceği yeni bir balo salonu yapmakta olduğunu, Grammophon Palace Event'te de etkinliklerin yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

İŞTE 1 GECE AÇILIŞTAN GÖRÜNTÜLER VE FOTOĞRAFLAR;

2. GECE AÇILIŞTAN GÖRÜNTÜLER;

2. GECE AÇILIŞTAN BİRBİRİNDEN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

3. GECE AÇILIŞTAN GÖRÜNTÜLER VE FOTOĞRAFLAR;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum