Avrasya Hastanesi 4. Çocuk Şenliği... ÇOŞKUYLA KUTLANDI!

Avrasya Hastanesi 4. Çocuk Şenliği... ÇOŞKUYLA KUTLANDI!

“Sağlıklı yarınlarımız çocuklarımız” felsefesiyle başlattıkları etkinliklerle binlerce çocuğa ulaşan Avrasya Hastanesi, bu yıl 4.sü düzenlenen Çocuk Şenliği’ne ev sahipliği yaptı.

20 yıla aşkın süredir sağlık sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Avrasya Hastanesi, bu alanda gösterdiği hizmetlerin yanı sıra yaptığı sosyal çalışmalarla da adından söz ettiriyor.

“Sağlıklı yarınlarımız çocuklarımız” felsefesiyle başlattıkları etkinliklerle binlerce çocuğa ulaşan Avrasya Hastanesi, bu yıl 4.sü düzenlenen Çocuk Şenliği’ne ev sahipliği yaptı.

12 Mayıs Cumartesi günü Zeytinburnu’nda hastane yanındaki spor tesislerinde gerçekleşen şenlikte çocuklar, birçok farklı etkinlik ile keyifli bir hafta sonu geçirirken, çeşitli yarışmalarla kıyasıya yarıştılar.

Çocuklarla ilgili çalışmalara hayat veren kurumların temsilcileri ve sanatçıların yer aldığı etkinlikte, ‘Çocuklarımızın Starlarını Seçiyoruz’ anket sonuçlarına göre ‘Çocuklarımızın Starları’ ödülleri verildi.

Çocuk mehter takımı ve halk oyunları ekibiyle renklenen şenlik, 30 adet bisiklet çekilişiyle son buldu.

Ödüller sahiplerini buldu

Çocukların geleceği için adım atan herkese takdirlerini ileten Avrasya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Urlu; “Avrasya Hastanesi’nde doğan çocuklarımız geleceğin aydınlık Türkiye’sinin enerji kaynakları olacaklar. 

Ailelerinin, bizlerin, ülkenin ve belki de dünyamızın gururu olmayı hedefleyecekler.

Etkinliğimizde; çocuklara değer katmış, onlara yönelik çalışmalar yapmış, kişisel ve ruhsal gelişimlerine destek sağlamış kişi ve kurumları ödüllendirdiğimiz için ayrıcamutluyuz.

Avrasya Hastanesi Dergisi ve internet sayfasında düzenlenen ‘Çocukların Starlarını Seçiyoruz’  anket çalışmasında içlerinde önemli yazar, sanatçı, basın ve sürpriz isimlerinde yer aldığı kişi ve kurum temsilcileri yüzlerce yorum aldı. 

avrasya_huseyinbey_konusma.jpg

Yapılan anket sonucunda ödül alan kurum ve kişiler; Zeytinburnu Belediye Başkanımız Murat Aydın, Miniatürk İşletme Müdürü Resul Erkan, Pera Müzesi Eğitim Programları Yöneticisi Eda Göknar, İyilik Melekleri Derneği Gençlik Kolları ve Sosyal Medya Yöneticisi Evrim Pur, Bir Dileğim Var Derneği Başkanı Sayın Alper Türedi, Yazar Ayşe Yamaç, Prof. Dr. Asiye Nuhoğlu oldu. Ayrıca şenlikte Zeytinburnu Kaymakamı Sayın Ali Taşkın Balaban, Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Orhan Ayyıldız, Beştelsiz Spor Kulübü Başkanı Yılmaz Çam, Batı Trakya Türkleri Derneği Zeytinburnu ve Mavi Umut Eğitim Kurumlar Müdür Yardımcılarından Cihat Sarı’na teşekkür plaketi takdim ettik” dedi.

“İlk Doktorumuz Annelerimiz” temalı resim yarışması düzenlendi.

Şenlik kapsamında düzenlenen resim yarışması ile hastanede doğan çocuklar, özel bir çalışmaya imza attı.

Anne- doktor ve hastane kavramları üzerinde şekillenen yarışmada dereceye giren ilk 3 kişi, altın ödüllerinin sahibi oldu. 

Bu ödüllerin yanı sıra çocuklar, birçok farklı hediyeyle de buluşma şansı yakaladı.

“Önceliğimiz, geleceğimizin sahibi çocuklarımızdır”

Avrasya Hastanesi’nde doğan çocuklarla buluşacakları bir şenliğe imza atmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Avrasya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Hüseyin Urlu; “20 yıllık süreçte yaklaşık 35 bin çocuk dünyaya gözlerini Avrasya Hastanesi’nde açtı.

Onlar, bizim için çok değerli. Çünkü onlar bizim elimizde doğdular, ilk nefeslerini bu hastanede aldılar ve ilk sesleri bu hastanenin koridorlarında yankılandı.

Onlar bizim çok önemli. Çünkü doğduktan sonra da ailemizin bir parçası olarak bizimle beraber olmaya devam ettiler.

Kimi zaman ilk adımlarına şahit olduk, kimi zamansa ilk kelimelerine. Onlar ki, yarınlarımız ve geleceğimizin umudu çocuklarımızdır.

“Mutlulukları mutluluğumuz” düşüncesi ise her zaman yol haritamızın temel mottosudur. Onlarla buluştuğumuz ve eğlenceli bir gün geçirdiğimiz Çocuk Şenliği, bu düşüncenin gereği olarak ortaya çıkmıştır.

Dün olduğu gibi bugün de yanımızda olan, dün bizi tercih ettikleri gibi bugün de bizimle beraber olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Çocuklarımıza aile hassasiyetiyle yaklaşıyoruz”

Şenlik kapsamında söz alan Avrasya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Urlu; “1998 yılından bu yana binlerce çocuğun dünyaya gelişine şahit olduk.

Avrasya Hastanesi olarak çatımız altında hayata gözlerini açan çocuklarımıza anne şefkatiyle kucaklıyor, bir baba sorumluluğuyla izliyor ve bir aile hassasiyetiyle seviyoruz.

Attığımız adımları bu doğrultuda atıyor, yarınlarımızın sahibi aydınlık çocuklarımızı işimizin önceliği olarak kabul ediyoruz.

Çünkü biz biliyoruz ki, gelişimini sağlıklı bir şekilde sürdürmüş, fikirleri ve düşünceleriyle sınır tanımayan çocuklarımız; ülkemizin teminatı, geleceğimizin ikbal ışığıdır.

Dolayısıyla biz Avrasya Hastanesi olarak çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde dünyaya gelmesini sağlıyor aynı zamanda gelişimlerini bu anlayış içinde sürdürmelerine katkı sağlıyoruz.

Bu yıl 4.sünü düzenlediğimiz Çocuk Şenliği’ni yapmamızın asıl amacı da çocuklarımızın yüzündeki açan gülümsemeye ortak olmak ve mutluluklarını paylaşmaktır.

Ayrıca çocukların hayatına değer katan çalışmalara imza atan kurum ve kişilere teşekkür plaketi vermemizin arkasında da aynı hassasiyet yatmaktadır.” dedi.

“Sağlık alanındaki ilerleyişimiz sürecek”

Sağlık sektörünün iç ve dış dinamiklerini ve omurgasını oluşturan parametreleri başarılı bir şekilde yönettiklerini ve 20 yıla önemli başarılar sığdırdıklarını ifade eden Op.Dr. Hüseyin Urlu; “Avrasya Hastanesi olarak yaptığımız her işin temelinde; kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı, görev kabul ettiğimiz misyonlarımız ve insan sağlığı yer alıyor.

Bu duyarlılığımız, bizi sadece bir kuruluş olmaktan öteye taşıyan en önemli gücümüzdür. Sağlık alanında öncü olmak, yeniliklere imza atmak, yüksek teknolojiyle donatılan yeni nesil bir hizmet sunmak ise yolculuğumuzda rehberliğimizi üstlenen prensiplerdir.

Biz Avrasya Hastanesi olarak her zaman benimsediğimiz uluslararası standartlardaki sağlık hizmetlerimiz ve her şeyin üstünde tuttuğumuz insan sağlığı anlayışımızla ilerleyişimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.