ANTALYA'NIN POPÜLER TATİL OTELLERİ!

ANTALYA'NIN POPÜLER TATİL OTELLERİ!

Akdeniz’in Eşsiz Doğasının Keyfine Varacağınız En Popüler Antalya Tatil Otelleri

Turizmin başkenti Antalya, Akdeniz Bölgesi’nin tüm doğal güzelliklerine hakim konumu ile uzun yıllardan bu yana her yıl hem yerli hem de yabancı turist ağırlamaktadır.

Şehrin masmavi denizi, uzun kıyı şeridi, yemyeşil ormanları, şelaleleri ve çok daha fazlası, yıl boyu yorulan konuklara dinlendirici ve keyifli bir atmosfer sunarken, tarihi alanlar ise keşfetmeyi seven misafirlere benzersiz bir deneyim yaşatmaktadır.

Sayısı binleri bulan konaklama seçenekleri, Antalya’da her zevke ve her bütçeye uygun konaklama olanağı sunmaktadır.

Bu yıl tercihiniz Akdeniz’den yanaysa siz de Antalya tatil otelleri arasından seçiminizi yapabilir, hayalinizdeki konaklama deneyimini gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Saray Mimarisi ile Lara’nın En Lüks Otellerinden Titanic Mardan Palace

titanic-mardan-palace.jpg

Her köşesinde lüksü ve ihtişamı yaşayacağınız mimarisi ile öne çıkan Titanic Mardan Palace, Antalya’nın gözde turizm duraklarından Lara’da hizmet vermektedir.

Ultra her şey dahil konsepti sunan tesisin 543 odasının tamamı saray mimarisini yansıtmaktadır.

Denize sıfır konumlanan otelin Mavi Bayraklı ve beyaz kumlu plajı, iskelesi, 4 adet açık yüzme havuzu, aquaparkı ve lake house havuzları günün her anında farklı bir serinleme deneyimine olanak sunmaktadır.

En özel lezzetleri tadabileceğiniz Titanic Mardan Palace’da ana restoranın yanı sıra 9 adet a la carte restoran ve 22 adet bar bulunmaktadır.

7500m2 alana kurulmuş VIP SPA, CIP SPA ve FOC SPA’da konukları kusursuz bir dinlenme deneyimi beklemektedir.

Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenmek isteyen konuklar için Monkey Club, küçük misafirler için Tini Club, iş amaçlı seyahatler içinse 17 toplantı salonu tesisin seçkin hizmet seçenekleri arasında yer almaktadır.

Golf Tutkunlarının Gözdesi Voyage Belek Golf & Spa

voyage-belek-golf-spa.jpg

Antalya tatil otelleri arasında Belek mevkiinde konumlanan en seçkin tesislerden biri olan Voyage Belek Golf & Spa, 2 – 3 – 4 – 5 kişilik şık ve konforlu odaları ve villaları ile hem çiftler, hem aileler hem de kalabalık gruplar için öne çıkmaktadır.

Denize sıfır konumlanan tesisin ince kum plajı, 3 adet açık ve 2 adet kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.

Havuzlardan birinde yer alan su kaydırakları ise en eğlenceli anlar için hizmet vermektedir.

Ultra her şey dahil konsepti sunan tesis, ana restoran haricinde misafirlerini 8 farklı a la carte restoranda Türk ve dünya mutfaklarının en seçkin lezzetleri ile ağırlamaktadır.

Golf kulübü ise tutkunu olduğunuz aktiviteyle renklendireceğiniz bir tatil için kusursuz bir atmosfer sağlamaktadır.

Çocuklar ve yetişkinler için birbirinden eğlenceli aktivite olanakları ile dolu dolu bir tatil vadeden Voyage Belek Golf & Spa, her konuğunu hayalini kurduğu tatili yaşamaya davet etmektedir.

Yaz Tatillerinin Vazgeçilmez Noktası Kemer’de Kusursuz Bir Tatil Deneyimi: Rixos Sungate

rixossungate.jpg

Antalya Kemer’de 250.000 m2 alanında özgürce tatil yapacağınız ve lüks olanaklardan yararlanacağınız Rixos Sungate, tüm konuklarına huzur ve keyif dolu bir tatil deneyimi vadetmektedir.

Ultra her şey dahil konseptinde hizmet veren tesisin 1094 odası jakuzi, direkt havuza çıkış gibi birbirinden farklı seçeneklere sahiptir.

Denize sıfır konumlanan Rixos Sungate, hem çocuklar hem de yetişkinler için uygun plaj ve iskele alanları ile Akdeniz’in mavisini doyasıya yaşama olanağı sunarken, tesis bünyesinde 14 açık, 2 kapalı yüzme havuzu ve su kaydırakları bulunmaktadır.

SPA bölümünde yetişkin misafirler en dinlendirici anları yaşarken, çocuklar ise mini club ile güvenli bir ortamda eğlencenin ve yeni deneyimler kazanmanın keyfini yaşamaktadır.

Kemer’de müdavimi olacağınız bir konaklama deneyimi için Rixos Sungate’i tercih edebilirsiniz.

Alanya’da Doğa ile İç İçe Bir Tatil İçin: Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe

longbeachresorthotel.jpg

Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe, swim – up odaları, göl villaları ve ahşap Bali villaları ile konuklarına her anından keyif alacakları bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

773 konaklama birimine sahip tesis, ultra her şey dahil konseptinde hizmet vermektedir.

Akdeniz’in masmavi denizine sıfır konumlanan Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe, özel plaj ve 7 adet açık havuz, kapalı havuz seçeneklerine sahiptir.

Hem çocuklar hem de yetişkinler için uygun olan aquapark ise bu doğa ile iç içe atmosferde dinlenmenin yanı sıra eğlence dolu anlar yaşamanıza olanak sunmaktadır.

Her gece düzenlenen birbirinden farklı organizasyonlar akşamlarınızı da keyifli kılarken, SPA merkezi ise dolu dolu geçireceğiniz tatilinizde keyifli molalara ev sahipliği yapmaktadır.

Hem dinlenip hem de eğleneceğiniz bir tatil hayal ediyorsanız Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe hakkında detaylı bilgi almanız önerilmektedir.

Antalya’nın tıpkı bir cenneti andıran birbirinden özel turizm beldelerinde en konforlu konaklama seçeneklerinin tamamını inceleyebilir, bu yazımızda sizin için seçtiğimiz tesisleri tercih edebilir ya da ekonomik tatil köyleri arasından seçiminizi yaparak, bütçenizi sarsmadan eğlence dolu bir tatil geçirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.