Angelina Jolie... '6 ÇOCUĞUMA BAKMAK İÇİN ÇALIŞMAM LAZIM!'

Angelina Jolie... '6 ÇOCUĞUMA BAKMAK İÇİN ÇALIŞMAM LAZIM!'

Angelina Jolie, Brad Pittten ayrıldıktan sonra altı çocuğuna bakmakla yükümlü olduğu gerekçesiyle yeniden kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

42 yaşındaki Hollywood yıldızı, Deadline.com'a verdiği röportajda, durumunu esprili bir dille anlatarak, "Artık eve ekmek getiren tek kişiyim, dolayısıyla çalışmam lazım." dedi.

"FİLM ÇOK GÜÇLÜ BİR DEVAM FİLMİ OLACAK"

Ünlü yıldız, ilki 2014 yılında çekilen Disney serisi ‘Maleficent'ın devam filminde rol alacağını doğrulayarak, "Senaryo üzerinde çalışıyoruz. Film, çok güçlü bir devam filmi olacak." şeklinde konuştu. Jolie ve Pitt Eylül 2016'da ayrılmış, ayrılık sonrası Jolie oyunculuğa ara vermişti.

Maddox (16), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11), ikizler Knox ve Vivienne (9) olmak üzere altı çocuğu bulunan Jolie, Maleficent 2'nin çekimlerine bu yılın sonunda başlayacak.

Jolie: Çalışmak zorundayım

"ZOR GÜNLERİN ÜSTESİNDEN GELMEYE ÇALIŞIYORUM"

Yönetmenliğini üstlendiği ‘First They Killed My Father' filminin tanıtım turları esnasında 12 yıllık ilişkiyi bitirmenin zor olduğunu ilk kez anlatan Jolie, "Bazen duygularıma hakim oluyorum gibi görünebilir. Ama gerçekten zor günlerin üstesinden gelmeye çalışıyorum." demişti.

Sunday Telegraph'a verdiği röportajda, "Bekar olmayı sevmiyorum. Bu, istediğim bir şey değil." diyen Jolie, "Böyle bir üzüntü yok, çok zor." açıklamasını yapmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.