2018 GELİNLERİ BÜYÜLEDİ!..

2018 GELİNLERİ BÜYÜLEDİ!..

Oleg Cassini Kreatif Direktörü Viola Chan'in, marka için özel olarak hazırladığı "Premium Line", 6 Şubat’ta Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen bir defile ile moda severlerle buluştu.

Koktely prolange ile başlayan, iş,cemiyet, basın ve sanat hayatından birçok değerli ismi bir araya getiren couture defile izleyicilerin gözlerini kamaştırdı ve kolleksiyon moda severlerden tam not aldı.

Oleg Cassini Kreatif Direktörü Viola Chan’in birikimini ve kişisel dokunuşunu katarak oluşturduğu, gösterişli, görkemli, feminen ve asil bir havaya sahip koleksiyon, geleneksel el işçiliği kullanılarak özenle hazırlanmış ve çağdaş öğelerle zenginleştirilerek tasarımlara zamansız bir tarz kazandırılmış.

.

Viola Chan, hem gelinlik hem de abiye tasarımlarını içeren bu koleksiyonu özgüvenli, modayı takip eden, çekici, cazibeli, özgür ve sofistike bir kadını düşünerek tasarladığını belirtiyor.

Viola Chan tarzını yansıtan gösterişli işlemeler

Voila Chan tasarımlarının ayırt edici özelliği, girift detaylar ve süslemeler. En ufak boncuktan küçücük bir düğmeye kadar her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü, doğanın güzelliği ve ahenginden ilham alan gelinlikler 5 binin üzerinde boncuk, pul ve kristalle baştan ayağa sarmalanıyor. Yalnızca işlemelerine 40 saatten fazla zaman ayrılan bu tasarımlar adeta birer sanat eseri özelliği taşıyordu.

Chan, tasarımlarında Jacqueline Kennedy, Grace Kelly ve Marilyn Monroe gibi isimleri giydiren ikonik modacı Oleg Cassini’nin, “İyi giyinmek biraz aşık olmak gibidir” sözlerinden de ilham aldığını belirtiyor.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.